Osteopaat ​

Eric De Meester​

Mensen op weg helpen met hun gezondheid is mijn grootste passie! Al op jonge leeftijd was ik erg gefascineerd door het menselijk lichaam in al zijn aspecten. Hoe het lichaam zelf altijd naar balans streeft en de kracht van haar zelfgenezend vermogen. Osteopathie opende mijn ogen voor een hele nieuwe manier van denken over de relatie tussen gezondheid en ziekte. 

Met 11 jaar ervaring weet ik hoe een verstoorde balans te behandelen. Op deze manier zorg ik ervoor dat het zelfhelende vermogen geoptimaliseerd wordt. Osteopathie baseert zich hierbij op anatomie, fysiologie, neurologie en pathologie. Daarom doen we alles natuurlijk en volgens de wetten van de evolutie.

11 jaar Ervaring

Met 11 jaar ervaring weet ik hoe een verstoorde balans te behandelen.

Natuurlijk

Osteopathie is gebaseerd op op anatomie, fysiologie, neurologie en pathologie. We doen alles natuurlijk.

Luisterend oor

Geen haast, maar een ontspannen gesprek waarbij we de verschillende factoren die jouw pijn beïnvloeden aankaarten.

"Fantastische service!"

“Een paar weken geleden kreeg ik last van nek en lage rugpijn. Na enkele behandelingen ben ik van alle klachten af, geen hoofdpijn, nek en rugpijn meer. En dit allemaal zonder medicatie.”

Lisa Thiers

"Dag en nacht verschil"

“Ik zwem competitief en trainen was nooit pijnloos. Niemand wist waar het probleem zat. Nu is mijn probleem volledig opgelost en kan ik terug zwemmen. Bedankt!”

Nicholas Springer

Testimonials

5/5

Ik ben 3 keer op bezoek geweest bij Eric. Hij heeft me fantastisch geholpen met mijn rugpijn. Voorheen had ik moeite om uit bed te geraken. Vandaag kan ik terug gaan wandelen met mijn kleinkinderen. Hartelijk bedankt Eric!