Osteopaat

Eric De Meester​

Mensen op weg helpen met hun gezondheid is mijn grootste passie! Al op jonge leeftijd was ik erg gefascineerd door het menselijk lichaam in al zijn aspecten. Hoe het lichaam zelf altijd naar balans streeft en de kracht van haar zelfgenezend vermogen. Osteopathie opende mijn ogen voor een hele nieuwe manier van denken over de relatie tussen gezondheid en ziekte. 

Met 11 jaar ervaring weet ik hoe een verstoorde balans te behandelen. Op deze manier zorg ik ervoor dat het zelfhelende vermogen geoptimaliseerd wordt. Osteopathie baseert zich hierbij op anatomie, fysiologie, neurologie en pathologie. Daarom doen we alles natuurlijk en volgens de wetten van de evolutie.

Contacteer me

Mensen op weg helpen met hun gezondheid is mijn grootste passie! Al op jonge leeftijd was ik erg gefascineerd door het menselijk lichaam in al zijn aspecten.

Ik ben er voor jou!

Testimonials

5/5

Ik ben 3 keer op bezoek geweest bij Eric. Hij heeft me fantastisch geholpen met mijn rugpijn. Voorheen had ik moeite om uit bed te geraken. Vandaag kan ik terug gaan wandelen met mijn kleinkinderen. Hartelijk bedankt Eric!